Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Poradniki i przewodniki
(1)
Proza
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Siemianice
(2)
Czytelnia Siemianice
(1)
Autor
Skarżyńska Katarzyna
(2)
Basiak Edyta
(1)
Figlewska Joanna
(1)
Lawson Nigella (1960- )
(1)
Lovekin Jonathan
(1)
Morris Carina
(1)
Norris Heather
(1)
Slater Nigel (1958- )
(1)
Tinslay Petrina
(1)
Turner Anthea
(1)
Rok wydania
2020 - 2025
(1)
2000 - 2009
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Przynależność kulturowa
Literatura angielska
(1)
Temat
Kucharstwo
(1)
Odżywianie
(1)
Sprzątanie
(1)
Wegetarianizm
(1)
Gatunek
Poradniki
(2)
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Siemianice
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. P 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Siemianice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Tematyka zdrowego odżywiania w dzisiejszych czasach wraca do nas jak bumerang. Nie przegap tej doskonałej okazji - zdrowsze gotowanie jest na wyciągnięcie ręki! Na szczęście są książki takie jak "Zielona uczta. Wiosna, lato", które przynoszą szybkie i proste przepisy na wyjątkowo smaczne i przede wszystkim zdrowe dania z sezonowych produktów. O tym, że zdrowe żywienie jest ważne, nie trzeba w dzisiejszych czasach nikogo przekonywać. Bardzo często jednak tryb życia sprawia, że zwyczajnie nie mamy czasu na poszukiwanie nowych przepisów i skrupulatne przygotowywanie potraw, które byłyby nie tylko pełnowartościowe, ale także smaczne. Z pomocą przychodzi Nigel Slater, który przekazuje w nasze ręce innowacyjną książkę "Zielona uczta. Wiosna, lato". To swoiste połączenie książki kucharskiej i poradnika pomoże nawet najbardziej zabieganym osobom dobrze zbilansować swoją dietę i wykorzystać przy tym to, co natura ma nam do zaoferowania - sezonowe owoce, warzywa i zioła. W skład książki wchodzi ponad sto przepisów na lekkie, smaczne i zdrowe dania w różnych odmianach. Ze względu na dużą różnorodność każdy z pewnością znajdzie tutaj idealne dla siebie potrawy oparte na świeżych owocach i warzywach. Ogromną zaletą zamieszczonych w książce przepisów jest fakt, że prawie każdy z nich da się przygotować w mniej niż pół godziny. Jest to więc idealne rozwiązanie dla wszystkich tych, którzy na co dzień nie mają czasu na długie i rozwlekłe kuchenne eskapady. Książką Slatera zachwycili się nie tylko czytelnicy, ale także kuchenne autorytety z całego świata, w tym także Nigella Lawson.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Siemianice
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej